Boendeområden i Hafjell

Hafjell har ett brett utbud av stugor och lägenheter som passar både det större sällskapet eller familjen på skidsemester. Vid dalstationen finns ett stort utbud av lägenheter och stugor på bekvämt avstånd från affärer, backarna, barnområde och skidskolan. För den som vill kombinera längd - och utförsåkning är Gaiastova högst upp på Hafjelltoppen eller Mosetertoppen intill gondolens slutstation det perfekta valet. Vid Mittområdet i Hafjell finns stugor och lägenheter med ski in - ski out precis intill Svegårdslöypa och Kjuslöypa, backarna är av röd kulör och därför passar Mittområdet den mer erfarne skidåkaren. 

Avatar

Dalstationen

Vid dalstationen i Hafjell finns ett brett utbud av stugor och lägenheter med ski in - ski out. Skiduthyrning, affärer och restauranger finns inom gångavstånd

 

Avatar

Mosetertoppen

Här bor du med fantastisk utsikt i naturskön omgivning med längdspåren utanför dörren. Kort avstånd till gondolens slutstation och Skavlen Restaurant.

 

Avatar

Gaiastova

Högst upp på Hafjelltoppen hittar du området Gaiastova. Här bor du med ski in - ski out till både längd - och utförsåkning i naturskön omgivning.

 

Avatar

Övriga områden

Bo med ski in - ski out på Geitryggen strax nedanför Hafjelltoppen, eller med Norges största längdspårnät utanför dörren på Ilseterlia.

 

Avatar

Mittområdet

Det perfekta valet för den mer erfarne skidåkaren som vill köra rätt ut i backen på morgonen. Stort utbud av boende med ski in - ski out.