Njut av varma bad efter en lång skiddag

Spa och bad på skidsemestern

Spa, badland och utomhusbubbelbad. Njut av varma bad efter långa dagar i skidbacken.

Geilo
Vestlia Resort

Vestlia Resort har ett prisbelönt bastu/SPA - fitnesscenter på 1000 kvm. Dessutom finns ett badland på 750 kvm med pool, bubbelpooler och vattenrutschkana på 82 meter som knappast gör någon besviken.

Norefjell
Norefjell Ski & Spa

Njut av den friska fjälluften i en utomhusjacuzzi eller varför inte prova någon av hotellets prisbelönta spabehandlingar. Norefjell Ski & Spa har bland annat pooler, bubbelpooler, bastu och tropiska duschar. 

Trysil
Mountain Resort

Hotellbyggnaden har inomhuspooler, utomhuspooler och fyra olika bastukoncept. Ute på terrassen finns två bubbelpooler. Om du önskar att lyxa till det lite extra finns en SPA-meny.

Trysil
Radisson BLU Resort

Totalt 1600 kvadratmeter upplevelsebad med inomhussurf, bubbelpool, relaxavdelning och nio behandlingsrum. Finsk och turkisk bastu samt ett aromatiskt Laconium.

Geilo
Bardöla Fjelltun

Hotellet har pool och bastu som passar utmärkt för avkoppling efter en lång dag i Geilos välpreparerade pister. 

Kvitfjell
Gudbrandsgard Hotell

Gudbrandsgard Hotell har simbassäng, bubbelbad, bastu och relaxavdelning. Perfekt avkoppling efter en dag på fjället.

Gausta
Gaustablikk Fjellresort

Hotellet har pool, bastu och jacuzzi. Alldeles intill hotellet finns det möjlighet att hyra en flytande bastu med magisk utsikt mot Gaustatoppen. 

Beitostölen
Radisson BLU Resort

Hotellet har ett mysig SPA och rekreationscenter. Radisson BLU Beitostölen erbjuder 25 meters simbassäng, egen barnbassäng och bastu.