Resetyper

All inclusive

Gör semestern så smidig och bekymmersfri som möjligt genom att boka en skidsemester all inclusive. Välj mellan flera olika alternativ.

Sportloven

Sportloven är alltid populära och bokas tidigt. Passa på att boka ditt favoritboende idag. Flera orter erbjuder förmånliga rabatter för dig som bokar tidigt.

Härliga mars

Välj mellan 5000 stugor och lägenheter och ett stort utbud av hotell i den norska och svenska fjällen under en härlig vecka i mars. 

Påsklovet

En av de främsta anledningarna till att välja de norska fjällen för det svenska påsklovet är den förlängda skidsäsongen. Tack vare det kalla klimatet och den höga höjden kan fjällen erbjuda fantastiska snöförhållanden även vid denna tid på året. 

Jullovet

I Norge och Danmark startar skolorna redan den 2/1 – vilket innebär att jullovet i Sverige är en lågsäsongsvecka i Norge. Vi har därför stora rabatter på både skipass och boende även om det är en högsäsongsvecka för den svenska marknaden.

Prisvärda veckor

Denna vintern erbjuder vi ett stort antal prisvärda paketerbjudanden till norska och svenska fjällen. Ett tips är att spana in jullovet vecka 1 i norska fjällen. Under vecka 1 är det endast Sverige som har lovvecka och det innebär lågsäsong i norska fjällen.

Grupp & konferens

Vi skräddarsyr gruppresor med buss, tåg, flyg eller egen transport, allt efter egen önskan. 

Julveckan

Välj mellan 5000 stugor och lägenheter och ett stort utbud av hotell i den norska och svenska fjällen under julveckan.

Nyårsveckan

Välj mellan 5000 stugor och lägenheter och ett stort utbud av hotell i den norska och svenska fjällen under nyårsveckan. 

Weekendpaket

Rabatterade weekendpaket på utvalda hotell. Samtliga hotell är belägna med ski in - ski out med backarna utanför dörren. 

Sommar i fjällen

Välj mellan 5000 stugor och lägenheter och ett stort utbud av hotell i den norska och svenska fjällen under sommarmånaderna.