Vi rekommenderar Trysil

 • ● Norges största skidort
 • ● 68 nedfarter och 30 liftar
 • ● Modernt liftsystem
 • ● Roliga barnområden
 • ● En av Norges snösäkraste skidanläggningar
 • ● Stort nöjesutbud

Boka skidresa till Trysil

Skall ni på en skidresa till Trysil så har vi på Nord-Resor massor av bra boenden på hotell, stugor och lägenheter i varierande prisklasser. Här får du en skidsemester med utmaningar av alla slag, från breda pister och terrängparker till offpist och annat kul i snön. Välkommen att boka din skidresa till Trysil med boende hos oss!

Skidåkning i Trysil

Det räcker med en snabb blick på Trysils pistkarta för att förstå att här handlar det om skidåkning utöver det vanliga. I Trysil ligger gröna och svarta backar sida vid sida. Det är då valfriheten blir oslagbar - när alla kan uppleva "den gode skiopplevelsen" - exakt på sin nivå. Trysil är den största skidorten i Norge med 68 välpreparerade pister och 31 liftar. 
Skidåkning i Trysil »

Barnområden

Barnens eldorado, för alla små skidåkare finns det 3 barnområden med rullband, barnliftar och backar. Barnområdet Eventyr vid Trysil Turistcenter (lift T6) har enkla knappliftar, rullband och pulkabacke. Barnområdet Gammelgård intill liften F11 har enkla knappliftar, rullband och pulkabacke. Uppe vid Skihytta (lift S4) finns en lättåkt knapplift med en lättåkt barnbacke precis intill. I alla barnområden kan barnen träffa Valle och åka skidor tillsammans med honom.  
Barnområden i Trysil »

Längdåkning 

I Trysil finns det totalt 100 kilometer längdspår att tillgå med utgångspunkt från Skihytta och Fageråsen. Vill du åka kvällstid i belysta spår finns Trysil-Knut Arena i närheten av Trysil Turistsenter.
Längdåkning i Trysil »

Boende i Trysil

Intill Turistcentret på sydsidan av Trysil hittar du populära Radisson BLU Resort med badland, restauranger och en rad andra nöjen. Trysil har ett stort utbud av boende för dig som ser det som en självklarhet med ski in - ski out. I vårt utbud finns över 600 stugor och lägenheter på Trysil Turistcenter, Fageråsen, Högfjällscentret och i Storsten Hytteområde. 
Boende i Trysil »

Mat och nöje i Trysil

Trysil kan stoltsera med ett utbud av restauranger, after-ski och nöjen som få skidorter i Skandinavien kan mäta sig med. Här hittar du fler än 30 restauranger och after-ski av hög klass, inte sällan med liveband på helgerna. 
Mat & nöje i Trysil »

 

Avstånd från Göteborg 50 mil, Stockholm 47 mil

Resväg genom Norge: Från Göteborg följer man E6 till Oslo. Vid Oslo följ skylt mot Trondheim. Fortsätt E6 mot Trondheim ca 11 mil. Sväng sedan höger vid skylt Elverum-Trysil. Resväg genom Sverige: Från Stockholm: Följ riksväg 70 mot Sala – Avesta – Borlänge – Mora. Efter Mora fortsätter ni på riksväg 5 mot Malung därefter riksväg 297 mot Sälen. Innan gränsen övergår vägen till riksväg 25, därefter står det skyltat mot Trysil.

Vi rekommenderar Trysil

 • ● Norges största skidort
 • ● 68 nedfarter och 30 liftar
 • ● Modernt liftsystem
 • ● Roliga barnområden
 • ● En av Norges snösäkraste skidanläggningar
 • ● Stort nöjesutbud

Sveriges största utbud av boende i fjällen

Välj mellan ett stort antal skidresor, i vårt utbud finns över 5000 stugor, lägenheter och hotell i norska och svenska fjällen.