Weekend med skidresa

En härlig skidweekend i vinter

Här hittar du rabatterade weekendpaket på utvalda hotell. Samtliga hotell är belägna med ski in - ski out och det är bara att knäppa på sig skidorna utanför dörren.

Boka er skidresa hos Nord-Resor och upplev en härlig weekend i vinter!

Norefjell
Weekendpaket till Norefjell Ski & Spa

Spänn på dig skidorna direkt utanför dörren och åk ut i skidsystemet. Njut av den lugna atmosfären, där man efter en härlig dag på skidor kan laga sin egen mat eller beställa en god pizza från restaurangen.

Som gäst i lägenheterna, har du tillgång till en rad aktiviteter såsom restaurang, bar, pool, bastu, gym, bastu, afterski mm.

På Norefjell Ski & Spa möter du en intim högfjällsatmosfär med allt från välmåendespa och storslagen utsikt till klättervägg och en exklusiv fjällrestaurang - en totalupplevelse endast 40 mil ifrån Göteborg.

Gausta
Weekendpaket till Gaustablikk Fjellresort

Nyrenoverat hotell med ski in - ski out till både längd- och utförsåkning. Gaustablikk Fjellresort är ett familjevänligt hotell med 90 rum, flera restauranger, barer och wellnessavdelning med pool och flytande bastu m.m. Hotellet är beläget i hjärtat av Gausta, endast 2,5 timme från Oslo, med fantastisk utsikt över Gaustatoppen, nära slalombackar på Gausta Skicenter och längdskidspår.

Kvitfjell
Weekendpaket till Gudbrandsgard Hotell

Här bor du med ski in - ski out i hjärtat av Kvitfjell. Gudbrandsgard är ett hotell med hög standard och fantastisk läge vid mellanstationen, 750 m.ö.h. Ett modernt och lyxigt högfjällshotell i gammelnorsk byggnadsstil med torvtak och utsikt över Gudbrandsdalen.

Geilo
Weekendpaket till Vestlia Resort

Vestlia Resort är ett unikt lodgehotell med genomgående hög standard, hotellet ligger precis intill backen i Geilo och här trivs hela familjen. Hotellet är inrett av den kända interiörarkitekten Helene Hennie och har en avslappnande atmosfär.

Idre Fjäll
Weekendpaket till Pernilla Wiberg Hotell

Ett modernt hotell byggt i nordisk stil, med perfekt läge intill sydbacken. Den smakfulla inredningen står Pernilla själv bakom. Ett fräscht, mysigt och handikappanpassat hotell, här har man det bra! Hotellet har 42 rum och 2 sviter, alla rum har dubbelsäng, TV och dusch/WC.