Premium

Boende utöver det vanliga

Här presenterar vi boende av mycket hög klass som passar perfekt för kompisgänget eller företaget som söker ett boende med extra allt.

Kvitfjell
Bjönnlitjönnvegen 17A

En pärla på Kvitfjell Väst med hög standard och genomgående modern stil. Stugan har en varm atmosfär och alla faciliteter finns tillgängliga för en perfekt semester med familjen eller goda vänner.

Hemsedal
The Hills

Storslagen stuga med optimalt läge precis intill backen i Hemsedal. Här bor du i en av norska fjällvärldens mest exklusiva stugor.

Hafjell
Geitryggen 112

Exklusiv storstuga på två etage. Ett perfekt boende för det större sällskapet eller företaget på skidsemester. Perfekt läge på Geitryggen i Hafjell.

Kvitfjell
Gammelseterhaugen

Exklusiv storstuga i ett naturskönt läge på östsidan av Kvitfjell. Gammelseterhaugen har en spännande och mycket exklusiv interiör som måste upplevas.

Hemsedal
Stupet

Magnifik storstuga med Hemsedals kanske bästa utsikt. Här bor du bekvämt i ett boende av mycket hög klass med ski in - ski out.

Hemsedal
Ragnarbu

Exklusiv storstuga belägen uppe på fjället i Hemsedal. Här bor du bekvämt med ski in - ski out strax nedanför Skarsnuten Hotell. 

Kvitfjell
Gammelseterlia 16

Exklusiv storstuga i närheten av mellanstationen på östsidan av Kvitfjell. Här är allt tillrättalagt för en bekymmersfri skidsemester.

Trysil
Ugla Hyttegrend TTEU979

Mycket populär storstuga på sydsidan av Trysil med backarna i direkt närhet. Perfekt boende för flera familjer som reser tillsammans. 

Trysil
Skansen 1029

En stugdröm i Skansen Hytteområde precis nedanför Skihytta i Trysil. Här bor du bekvämt med närhet till backen på sydsidan av Trysil.

Trysil
Skansen 1044

En stugdröm i Skansen Hytteområde precis nedanför Skihytta i Trysil. Här bor du bekvämt med närhet till backen på sydsidan av Trysil.

Hemsedal
Gjøkeredet

En av Hemsedals mer exklusiva stugor som dessutom har ett optimalt läge med ski in - ski out. Här bor du i en storstuga med vacker belägenhet uppe fjället.