Skidresa med all inclusive i vinter

Unna dig och familjen en härlig skidresa med all inclusive

Gör semestern så smidig och bekymmersfri som möjligt genom att boka en skidsemester all inclusive. Vi har flera alternativ och olika destinationer att välja mellan. Fördelarna med våra Skidresor all inclusive är många. I alla erbjudanden ingår övernattning, måltider och liftkort. Du betalar allting innan avresa och slipper tänka på merkostnader under din skidsemester.

Den första dagen är man sugen på att komma ut i backarna direkt, att slippa köa för att köpa liftkort och istället få det direkt i handen är guld värt. Att inte behöva planera, handla och laga mat utan istället få sätta sig vid ett dukat bord och få middagen serverad är en riktigt njutning efter en lång dag i skidbacken. Boka en skidsemester all inclusive du också och upplev en avkopplande, smidig och prisvärd skidresa som du sent kommer att glömma.

Ski in - ski out
Norefjell Ski & Spa

På Norefjell Ski & Spa möter du en intim högfjällsatmosfär med allt från SPA och storslagen utsikt till en exklusiv fjällrestaurang. En totalupplevelse på högfjället. 

Ski in - ski out
Pernilla Wiberg Hotell

Ett modernt hotell byggt i nordisk stil, med perfekt läge intill sydbacken på Idre Fjäll. Hotellet är beläget intill den nya gondolliften på Idre Fjäll.

Ski in - ski out
Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort är beläget 960 meter över havet i natursköna omgivningar. Här bor du bekvämt med ski in - ski out.

Ski in - ski out
Vestlia Resort

Vestlia Resort är ett unikt lodgehotell med genomgående hög standard, hotellet ligger precis intill backen i Geilo.

Ski in - ski out
Radisson Beitostölen

Högfjällshotell i Beitostölen beläget med ski in - ski out. Här bor du bra i rymliga och välutrustade rum med trevlig atmosfär.

Ski in - ski out
Gudbrandsgard Hotell

Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell är ett hotell med hög standard och fantastisk läge vid mellanstationen, 750 m.ö.h.