Paketresor på skidresor

Skidresor till Norge och Sverige med förmånliga priser

Vintern 2024/2025 erbjuder vi ett stort antal prisvärda erbjudanden på skidresor med paket till fjällen i Norge och Sverige. Ett tips är att spana in jullovet vecka 1. Under vecka 1 är det endast Sverige som har lovvecka och det innebär att det är lågsäsong i norska fjällen – därför kan vi erbjuda paket med förmånliga priser på både boende och skipass.

Boka idag med helt öppet köp* till 42 dagar innan avresa.

*För stugor och lägenheter med 14 bäddar eller fler gäller särskilda villkor. Kontakta oss för vidare information.

Sportlovet vecka 7

Sportlovet vecka 7 är säsongens kanske populäraste vecka och sportlovet blir oftast fullbokat tidigt. Var ute i god tid och hitta ett förmånligt paketerbjudande för dig och familjen. Flera orter erbjuder rabatter för dig som bokar tidigt.

Jullovet vecka 1

I Norge och Danmark startar skolorna redan den 2/1 – vilket innebär att jullovet i Sverige är en lågsäsongsvecka i Norge. Vi har därför stora rabatter på både skipass och boende även om det är en högsäsongsvecka för den svenska marknaden.

Prisvärd weekend i mars

Upplev härlig vårskidåkning under långa och soliga dagar i nypreparerade pister. Veckorna mellan sport- och påsklov finns det ett brett utbud av prisvärda alternativ på våra orter i norska och svenska och fjällen, både i stuga eller lägenhet och på hotell. 

Prisvärd mittvecka i januari

Skidsäsongens mest prisvärda perioder hittar du under mittveckorna i januari. Under dessa veckor har vi stora rabatter på både boende och skipass och du har garanterat gott om utrymme i backen. Våra snösäkra orter har oftast riktigt bra snöförhållanden i januari. 

Prisvärd mittvecka i mars

En mittvecka i mars är den optimala perioden för dig som söker bra snöförhållanden och gott om utrymme i backarna. Under mars är skiddagen längre och snöförhållandena är oftast som allra bäst.

Prisvärd weekend i januari

Åk skidor en helg i januari med kompisgänget eller familjen. Vi har prisvärda alternativ med bekväm all inclusive eller rabatterade skipasspaket med självhushåll. 


Påsklovet vecka 16

En av de främsta anledningarna till att välja de norska fjällen för det svenska påsklovet är den förlängda skidsäsongen. Tack vare det kalla klimatet och den höga höjden kan fjällen erbjuda fantastiska snöförhållanden även vid denna tid på året. 

Sportlovet vecka 8

Sportlovet vecka 8 är en av vinterns populäraste veckor och sportlovet blir oftast fullbokat tidigt på säsongen. Var ute i god tid och hitta ett förmånligt paketerbjudande för dig och familjen. Flera orter erbjuder rabatter för dig som bokar tidigt.

Sportlovet vecka 9

Under sportlovet vecka 9 är det lågsäsongvecka på flera orter i norska fjällen. Det går därför att hitta riktigt prisvärda paketerbjudanden även om det är absoluta högsäsong för den svenska marknaden.