Betalning

Betalning av resa

Betalning sker på "Mina sidor". Inloggningsuppgifter medföljer i bekräftelsen vi skickar ut efter beställd resa. Betalning sker med VISA, Mastercard, Swish eller via bankgiro/OCR. Det går även bra att betala i vår butik på Energigatan 17D i Kungsbacka.

Vid bokning erläggs 25% av resans pris en vecka efter bokningstillfället. Resterande del erläggs 42 dagar innan avresa. Vid bokning senare än 42 dagar innan avresa gäller omgående betalning.

Vid avbokning tidigare än 42 dagar innan avresa återbetalas hela det inbetalda beloppet då öppet köp gäller till 42 dagar innan avresa på samtliga bokningar undantaget stugor/lägenheter med 14 bäddar eller fler. 

Läs mer om våra betalningsvillkor

Avbeställningsskydd

Vid många tillfällen har du redan ett avbeställningsskydd i din kortförsäkring eller hemförsäkring. Det är dock upp till varje resenär att själv se över sina försäkringar.

Om du skulle sakna avbeställningsskydd är det möjligt att komplettera din bokning med vårt avbeställningsskydd upp till en vecka efter bokningstillfället. Vid mindre än 60 dagar kvar till avresa måste avbeställningsskyddet beställas vid bokningstillfället. Se resevillkor för fullständig information gällande avbeställningsskydd.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens. Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Trygg bokning

Vi återbetalar alltid inställda resor inom 5 vardagar. Samtliga resenärer som fått sin resa inställd på grund av restriktioner kopplade till Covid-19 har erhållit återbetalning inom 5 vardagar. 

Vi har som enda skidresearrangör i Sverige återbetalat våra resenärer inom 5 vardagar under Coronapandemin.