Sveriges äldsta skidresearrangör med över 15 000 skidresenärer varje vintersäsong.

Skidresor sedan 1963

Sedan 1963 har Nord-Resor arrangerat skidresor, den från början lilla researrangören är idag en av Sveriges största men fortfarande lika personlig. Idag när allt snurrar på i snabbare takt är det viktigt att få planera sin semester i lugn och ro med kunnig personal. Du som kund ska alltid känna att vi har tid när du ringer eller besöker oss.

Norge, Sverige, slalom, snowboard, telemark, turåkning, lätta backar, branta backar? Alla är vi olika och kraven på en bra skidresa varierar. Fördelen för dig som kund att boka med Nord-Resor är att vi har personlig erfarenhet av dem platser vi säljer vilket gör det lättare för oss att lotsa våra kunder rätt. Att vi är en av dem största arrangörerna gör också att vi kan pressa priserna för din skull.

Det finns många härliga platser att välja på, vi har något för alla. Svårt att välja? Ring oss, så kan vi tillsammans komma fram till din bästa semester, allt för att göra dig som kund nöjd. För personlig service och vägledning när det gäller skidresor är du alltid välkommen att ringa oss på 031-270050. 

Vårt kontor på Energigatan 17D i Kungsbacka.

Nord-Resor är AAA-ratade från Bisnode, en rating som endast 2,2% av Sveriges företag har. Trippel-A ratingen från Bisnode har funnits sedan 1989 och är Sveriges mest välkända kreditratingsystem.

Resegaranti
Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts. 

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Vår historia
Det var vintern 1946

Det var en gång en värmlänning vid namn Carl-Ryno som tyckte att Göteborgarna åkte på tok för lite skidor. Detta måste åtgärdas, tänkte han eftersom denne man var begåvad med massor av energi så hade han snart lyckats med bedriften att få iväg sin första kull med förväntansfulla skidentusiaster upp till de vita viddernas värld. Detta var vintern 1946.

Ryktet spred sig fort om denne energiske reseledare som arbetade på GT-resor. Efter ett antal år som reseledare på GT-resor startades Spåtind-Resor som 1963 blev familjeföretaget Nord-Resor. Även om Carl-Ryno allmänt kallad för "Calle", inte är med oss längre så lever andan kvar, och även idag drivs företaget av familjen.