Våra hotell

Våra utvalda hotell

Våra noga utvalda hotell i norska och svenska fjällen har något för alla smaker. Unna dig en bekväm skidresa i vinter.

Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell

Kvitfjell
Gudbrandsgard Hotell

Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell är ett hotell med hög standard och fantastisk läge vid mellanstationen 750 m.ö.h. Här bor du bekvämt med ski in - ski out. 

Hotellet är bokningsbart för vintern 24/25 inom kort. 

Idre Fjäll
Pernilla Wiberg Hotell

Ett modernt hotell byggt i nordisk stil, med perfekt läge intill sydbacken på Idre Fjäll. Den smakfulla inredningen står Pernilla själv bakom.

Gausta
Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort är beläget 960 meter över havet i natursköna omgivningar precis intill sjön Kvitåvatn. Hotellet har 91 rum i olika storlekar och här bjuds du på en storslagen utsikt över fjället med en hel värld av naturupplevelser utanför dörren. 

Norefjell
Norefjell Ski & Spa

På Norefjell Ski & Spa möter du en intim högfjällsatmosfär med allt från SPA och storslagen utsikt till en exklusiv fjällrestaurang. En helhetsupplevelse på högfjället. 

Geilo
Vestlia Resort

Vestlia Resort är ett unikt lodgehotell med genomgående hög standard, hotellet ligger precis intill backen i Geilo och här trivs hela familjen.

Hafjell
Hunderfossen Hotell & Resort

400 meter från Hunderfossen Eventyrpark och Hunderfossen Vinterpark ligger äventyrshotellet Hunderfossen Hotell & Resort. Hafjell Alpinsenter är endast 4 km/5 minuter bort med bil, och på 14 minuter är du i Lillehammer centrum. Med utsikt över Hafjell kan vi erbjuda ett intimt och mysigt hotell.

Hemsedal
Fýri Resort

På Fýri finns en 1000 kvm spaklubb med fokus på god mat och avslappnad musik och en delikat miljö med pool och solsängar, spännande restauranger, playground med shuffleboard, biljard och bar.

Geilo
Bardöla Fjelltun

Bardöla Fjelltun i Geilo är ett hotell av hög standard med stora möjligheter till aktiviteter efter en dag i backen.

Beitostölen
Radisson BLU Resort Beitostölen

Högfjällshotell i Beitostölen beläget med ski in - ski out. Här bor du bra i rymliga och välutrustade rum med trevlig atmosfär.

Trysil
Radisson BLU Resort Trysil

2008 öppnade Radisson BLU Resort vid Trysil Turistcenter. Hotellet är ett av skandinaviens bästa fjällhotell. Hotellet är beläget med ski in - ski out.

Stöten i Sälen
Best Western Stöten Ski Hotel

Best Western Stöten Ski Hotel ligger i hjärtat av Stöten på Stötentorget. Här kliver du ut mitt i backen och har nära till allt. I samma byggnad ligger restaurang Brasseriet där inte bara en fantastisk frukostbuffé kan avnjutas varje morgon utan även goda luncher och smakfulla middagar. I samma byggnad hittar du dessutom receptionen, lekrum för barnen och matbutiken Tempo. Tvärs över torget ligger Vattufjäll med bad, spa, gym, bowling, café och skiduthyrningen Kaisers Skidbod.

Beitostölen
Bergo Rum

Här kan man spänna på sig skidorna utanför dörren och åka direkt ut i skidspåren eller ta liften som ligger tätt intill. Hotellet är intimt och mysigt med 30 rum. Naturen genomsyrar hela hotellet som är inrett i typisk norsk stil med målningar på väggarna.

Trysil
Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, 802 m.ö.h, har en överväldigande utsikt över de omkringliggande fjällen. Beläget i Fageråsen – nordsidan av Trysilfjället – ligger anläggningen med ski in och ski out mitt i hjärtat av skidbackarna.