Områdesguide

Hitta det perfekta läget för dig.

Hitta boendeområdet som passar just dig på våra olika skidorter i Norge och Sverige.

Hafjell
Boendeområden i Hafjell

Hafjell har ett brett utbud av stugor och lägenheter som passar både det större sällskapet eller familjen på skidsemester. Vid dalstationen finns ett stort utbud av lägenheter och stugor på bekvämt avstånd från affärer, backarna, barnområde och skidskolan.

För den som vill kombinera längd - och utförsåkning är Gaiastova högst upp på Hafjelltoppen eller Mosetertoppen intill gondolens slutstation det perfekta valet. Vid Mittområdet i Hafjell finns stugor och lägenheter med ski in - ski out precis intill Svegårdslöypa och Kjuslöypa, backarna är av röd kulör och därför passar Mittområdet den mer erfarne skidåkaren

Kvitfjell
Boendeområden i Kvitfjell

Kvitfjell har ett stort utbud av stugor och lägenheter på tre olika fjällsidor. På den soliga västsidan av Kvitfjell är dalstationen belägen 700 meter över havet vilket garanterar en lång och snörik skidsäsong. Kvitfjells östsida har en fallhöjd på över 850 meter och här finns Nasjonalanleggslöypa som sträcker sig hela vägen ner till dalgången. Världscupen i störtlopp och Super-G arrangeras varje säsong i Nasjonalanleggslöypa.

Kvitfjells nyaste fjällsida heter Kvitfjell Varden och på Varden finns ett stort utbud av boende med ski in - ski out precis intill blåa och gröna backar. 

Trysil
Boendeområden i Trysil

Det mesta boendet i Trysil är beläget med ski in - ski out oavsett om du bor uppe på Högfjällscentret eller vid Trysil Turistcenter. Trysil Högfjällscenter och Trysil Turistcenter är bra alternativ för dig som vill bo med backarna och all service som skiduthyrning, restaurang och affär i direkt närhet. Om du söker ett mer avskilt boende uppe på fjället med ski in - ski out så rekommenderar vi boendeområdena Storsten Hytteområde, Trysilfjell Hytteområde och Fageråsen.

Hemsedal
Boendeområden i Hemsedal

Hemsedal erbjuder ett brett utbud av boende oavsett om du vill bo på hotell eller i ett boende med självhushåll. Vid dalstationen finns ett stort utbud av lägenheter och stugor med ski in - ski out, belägna alldeles intill nattklubbar, after-ski och restauranger. För barnfamiljen som önskar ett avskilt boende i lugnt läge är Skarsnuten Fjellandsby det perfekta valet, lägenheterna på Skarsnuten är belägna ski in - ski out uppe på fjället och har en fantastisk utsikt över Hemsedals majestätiska fjäll. 

Idre Fjäll
Boendeområden på Idre Fjäll

Fördelen med att boka en stuga eller lägenhet på Idre Fjäll är närheten till backen. På Idre Fjäll ligger allt boende samlat kring skidanläggningen. Oavsett vilket område du väljer så bor du med närhet till backen. Askebyn är det perfekta området för alla barnfamiljer. Här bor du med centralt läge alldeles intill Västbacken och barnområdet. Inom gångavstånd finns affär, skiduthyrning, restauranger och aktivitetscenter. Askebyn har dessutom magisk utsikt mot Rendalssölen och Fulufjället. Idre Fjäll erbjuder även boende mitt i centrum med närhet till skidåkning, restauranger, butiker och det populära aktivitetscentret.

Skeikampen
Boendeområden på Skeikampen

Skeikampen har ett brett utbud av stugor och lägenheter. Oavsett om du söker ett centralt boende med närhet till alpinanläggningen eller en avskild stuga i orörd högfjällsterräng finns det flera bra alternativ för dig. Området Austlid är idylliskt placerat 900 meter över havet, 4 kilometer från Skeikampen Alpinsenter. Fantastiska längdspår hittar du precis utanför dörren. För dig som önskar närhet till både utför - och längdåkning är Skei Center ett bra val. Skei Center är beläget 350 meter från alpinanläggningen och 200 meter från längdskidspåren.

Stöten i Sälen
Boendeområden i Stöten

Nästan allt boende i Stöten är beläget med ski in - ski out, vilket innebär att du alltid har nära till backen och kan lämna bilen vid stugan eller lägenheten. I Stötens tolv boendeområden hittar du allt från prisvärda enkla lägenheter till stora och lyxiga timmerstugor.