Mat & nöje på Idre Fjäll

Restauranger, nöjen och after-ski på Idre Fjäll

Idre Fjäll har ett brett utbud av nöjen, restauranger och aktiviteter 

Värdshuset

Värdshuset

Restaurang belägen i centrumbyggnaden. Spaghetti och köttfärssås, köttbullar och pannkaka finns alltid på lunchmenyn. Perfekt för barnfamiljer och dessutom äter barn under 7 år lunchbuffé gratis.

PW Kök & Bar

PW Kök & Bar

Restaurangen PW Kök & Bar på Pernilla Wiberg Hotell erbjuder en välsmakande meny baserad på närproducerade råvaror. Loungemeny, frukost och middag.

Restaurang Utsikten

Restaurang Utsikten

Restaurang på toppen av Idre Fjäll med milsvid utsikt över fjällen. Lunchservering med ski in - ski out på dagtid. Kvällstid erbjuds temamiddagar under högsäsong. På kvällen ordnar Idre Fjäll med skotertransport till Restaurang Utsikten. En upplevelse utöver det vanliga.

Farfars Hörna

Farfars Hörna

Steakhouse med goda grillade rätter. Farfars Hörna är beläget i centrumbyggnaden på Idre Fjäll.

Bakluckan

Bakluckan

Bageri utanför entrén till Värdshuset. Rykande nybakt bröd hämtar du på Bakluckan. 

Café Värdshuset

Café Värdshuset

Rikt utbud av välsmakande frukostalternativ, sallader och bakverk. Café Värdshuset erbjuder också "Take Away" med goda sallader och grillat. Beläget bredvid värdshuset i centrumanläggningen.

Charlies

Charlies

Rejäl skidåkarmat mitt i backen. Varje torsdag erbjuds en av fjällvärldens bästa köttfonduer. After-ski med bandet Hat Over Hills måndag till lördag.

Askes Pizzeria

Askes Pizzeria

Pizzeria på torget i samma byggnad som Värdshuset. Pizza, kebab, olika hamburgermenyer, fräscha sallader. Askes erbjuder även take away. 

Timmerkojan

Timmerkojan

Vid Västliftens mellanstation serveras det riktigt goda italienska kvalitetspizzor. Är du inte sugen på pizza finns pasta, hamburgare och à la carte. Stor och härlig solaltan.

Vildmarksnästet

Vildmarksnästet

En genuin fjällpub med härlig atmosfär. Värm dig framför brasan och njut av en välsmakande vildmarkslunch.

Fäbodcaféet

Fäbodcaféet

Frasiga våfflor, gigantiska chokladbollar och bullar. Eller varför inte specialare som citronvåffla med hemrökt lax, tacovåffla och Askevåfflan. Fäbodcaféet är beläget vid sidan av Västbacken. 

Ingemars

Ingemars

Ingemars är döpt efter Ingemar Axelsson som en gång startade Idre Fjäll och drev anläggningen i närmare 30 år tillsammans med sin fru Ingalill. After-ski och nattklubb. Öppet till 02.00 på fredagar och lördagar.

Badanläggning

Badanläggning

Idre Fjälls badanläggning har en stor pool 8 x 17 m och en bubbelpool. För mindre barn finns barnpoolen Moby Dick med rutschkanor. För de allra minsta finns en liten bassäng med sälar att plaska i. Badanläggningen har bastu i vardera omklädningsrum. OBS! Badanläggningen är för närvarande stängd och det är osäkert när badanläggningen öppnar igen.

Bowling

Bowling

En bowlingrunda är ett måste under fjällsemestern. Varje dag kl. 10.00-16.00. Discobowling med dämpat ljus och musik. Varje kväll kl. 16.00-21.00.