Här kan du ladda din elbil på Idre Fjäll

Idre Fjäll utvecklar sitt hållbarhetsarbete och en naturlig del av det är att kunna erbjuda alla gäster en modern infrastruktur för att förse elbilar och laddhybrider med el.

Idre Fjäll har nu skapat 64 toppmoderna laddpunkter på tre olika områden inom anläggningen. Dessa är placerade vid Charlies, Hyllan i Syd, Pernilla Wiberg Hotel, SkiCenter Syd, Skidstadion och vid centrumparkeringen strax nedanför Torget. Uttagen är av Typ 2.

Laddplatserna är ihopkopplade via ett system som hanterar laddströmmar och betalning på ett välbeprövat sätt. Idre Fjäll vill att det ska fungera enkelt och smärtfritt för dig som gäst.

Du som är användare behöver bara ladda ner appen Waybler och sedan följa anvisningarna. Det sitter även tydliga anvisningar vid laddplatserna.

Idre Fjäll har även ett antal boenden som är utrustade med laddstolpe (och fler är på gång). Håll utkik efter laddningssymbolen vid bokning av boende.

Laddsystemet är levererat av Next Green AB och baseras på produkter från Waybler – marknadsledande inom laddning vid parkeringsplatser och flerbostadshus.

Karta över laddningsplatser på Idre Fjäll