Mat & nöje

Norefjell erbjuder ett flertal restauranger med lunch - och kvällsservering. Restaurangerna når du enkelt från skidsystemet. 

Det finns ett bra utbud av matställen på Norefjell. Oavsett om du vill ta en paus från skidåkningen eller njuta av en middag med familjen finns platsen för dig. Mitt i backen hittar du Skistua med en god och varierad meny för hela familjen. Är du gäst på Norefjell Ski & Spa eller befinner dig i Bøseter-området är Restaurant Matbaren ett bra val. Om du letar efter något snabbt och enkelt rekommenderar vi Alpinstua vid foten av skidcentret.

Precis nedanför Skistua finns en grillstuga där man kan grilla medhavd mat.

Restaurang Fjellet

Restaurang Fjellet

Norefjell Ski & Spa

Frukost, lunch och middag. Restaurang Fjellet är beläget inne på Norefjell Ski & Spa. Restaurangen är öppen för alla. Här kan man äta samtliga måltider om man önskar det. Restaurang Fjellet har en fantastisk utsikt samt ett eget Chambre separée för max 52 personer.

Olympique Norefjell

Olympique Norefjell

Ny restaurang, bar och after-ski som öppnade i december 2021. Perfekt läge mitt i backen med ski in - ski out. 

Skistua

Skistua

Mellanstationen

Nyrenoverad restaurang mitt i backen. Väldigt god mat och ofta afterski med livemusik. Varierad lunchmeny med mat som ger dig energi för skiddagen. 

Heishuset 1952

Heishuset 1952

Dalstationen

Heishuset byggdes 1950 och blev klart till de olympiska vinterspelen i Norefjell 1952. Heishuset bjuder på unik atmosfär och vällagad mat. 

Norefjellhytta

Norefjellhytta

Toppområdet

"Alpstuga" belägen 720 meter över havet i Norefjell Alpingrend. På Norefjellhytta serveras hemlagade rätter huvudsakligen baserade på råvaror från Norefjellområdet och lokala matproducenter.

Alpinstua

Alpinstua

Dalstationen

Restaurang som serverar hamburgare. Alpinstua är beläget precis intill dalstationen i Norefjell. 

Matbaren

Matbaren

Norefjell Ski & Spa

Restaurang på Norefjell Ski & Spa. Stort urval av pizzor och smårätter.