Paketresor på skidresor

Skidresor till Norge och Sverige med förmånliga priser

Vintern 2023/2024 erbjuder vi ett stort antal prisvärda erbjudanden på skidresor med paket till fjällen i Norge och Sverige. Ett tips är att spana in jullovet vecka 1 och påsklovet vecka 14 i norska fjällen. Under dessa veckor är det endast Sverige som har lovvecka och det innebär att det är lågsäsong i norska fjällen – därför kan vi erbjuda paket med förmånliga priser på både boende och skipass.

Boka idag med helt öppet köp* till 42 dagar innan avresa.

*För stugor och lägenheter med 14 bäddar eller fler gäller särskilda villkor. Kontakta oss för vidare information.

Påsklovet vecka 14

I Norge och Danmark startar skolorna redan den 2/4 – vilket innebär att påsklovet i Sverige är en lågsäsongsvecka i Norge. Vi har därför stora rabatter på både skipass och boende även om det är en högsäsongsvecka för den svenska marknaden.

Jullovet vecka 1

I Norge och Danmark startar skolorna redan den 2/1 – vilket innebär att jullovet i Sverige är en lågsäsongsvecka i Norge. Vi har därför stora rabatter på både skipass och boende även om det är en högsäsongsvecka för den svenska marknaden.

Prisvärd weekend i mars

Upplev härlig vårskidåkning under långa och soliga dagar i nypreparerade pister. Veckorna mellan sport- och påsklov finns det ett brett utbud av prisvärda alternativ på våra orter i norska och svenska och fjällen, både i stuga eller lägenhet och på hotell. 

Prisvärd mittvecka i januari

Skidsäsongens mest prisvärda perioder hittar du under mittveckorna i januari. Under dessa veckor har vi stora rabatter på både boende och skipass och du har garanterat gott om utrymme i backen. Våra snösäkra orter har oftast riktigt bra snöförhållanden i januari. 

Prisvärd mittvecka i mars

En mittvecka i mars är den optimala perioden för dig som söker bra snöförhållanden och gott om utrymme i backarna. Under mars är skiddagen längre och snöförhållandena är oftast som allra bäst.

Prisvärd weekend i januari

Åk skidor en helg i januari med kompisgänget eller familjen. Vi har prisvärda alternativ med bekväm all inclusive eller rabatterade skipasspaket med självhushåll. 


Sportlovet vecka 7

Sportlovet vecka 7 är säsongens kanske populäraste vecka och sportlovet blir oftast fullbokat tidigt. Var ute i god tid och hitta ett förmånligt paketerbjudande för dig och familjen. Flera orter erbjuder rabatter för dig som bokar tidigt.

Sportlovet vecka 8

Sportlovet vecka 8 är en av vinterns populäraste veckor och sportlovet blir oftast fullbokat tidigt på säsongen. Var ute i god tid och hitta ett förmånligt paketerbjudande för dig och familjen. Flera orter erbjuder rabatter för dig som bokar tidigt.

Sportlovet vecka 9

Under sportlovet vecka 9 är det lågsäsongvecka på flera orter i norska fjällen. Det går därför att hitta riktigt prisvärda paketerbjudanden även om det är absoluta högsäsong för den svenska marknaden.