Sommar i fjällen

Ett stort utbud av aktiviteter på sommaren

Besök någon av våra orter under sommarmånaderna och ta del av ett stort utbud av utomhusaktiviteter i härlig fjällmiljö. Välj bland annat mellan downhillcykling, golf, ridning och fjällvandring, möjligheterna är många – boka fjällen i sommar! 

Magiska Gausta en vacker sommardag.

Sommar på Idre Fjäll

Vandra till forsens brus på Idre Fjälls fina vandringsleder, cykla downhill eller spela golf med det oslagbara fjället som utsikt, eller upplev lugnet tillsammans med islandshästar på en ridtur.

Sommar i Gausta

Gausta i norska Telemark är fjället som får dig att växa, men som du aldrig växer ifrån. En helårsdestination för både familjer och äventyrare där spektakulära upplevelser väntar.

Sommar i Hafjell

Hafjellområdet är perfekt för familjesemestern. Oavsett om du gillar fart och spänning, naturupplevelser, inomhusaktiviteter eller bara tycker om att ha tid för varandra. 

Sommar i Kvitfjell

Njut av fjällturer till fots eller på cykel, bada i friskt fjällvatten, hyr kanot och utforska den mysiga byn Ringebu. I närheten av Kvitfjell hittar du Hunderfossen Eventyrpark.

Sommar i Beitostölen

Beitostölen är den perfekta platsen för aktiviteter, glädje och upplevelser under sommarmånaderna. Här hittar du ett stort utbud av aktiviteter i fantastiskt vackra omgivningar. 

Sommar i Trysil

Vandra längst markerade leder, upplev spännande äventyr på älven eller koppla av i varma pooler på äventyrsbadet.

Sommar på Skeikampen

Hyr kanot, fjällvandra eller spela golf på nordens högst belägna golfbana. Skei Golfklubb är belägen hela 854 meter över havet.