Pistkarta, öppettider, skidfakta och snörapport hittar du genom att klicka här

Snabbgående liftar

Kvitfjell har snabbgående sittliftar på samtliga tre fjällsidor som transporterar dig bekvämt till toppen. Detta innebär mer tid i backen och mindre tid i liften. 

Barnområden

Kvitfjell har två moderna barnområden belägna på Mellanstationen (öst) samt på Dalstationen (väst). Totalt finns tre stycken rullband att tillgå. Vid varje barnområde finns praktiska grillstugor med elgrillar. Intill barnområdet på Mellanstationen (öst) finns en värmestuga med leksaker samt TV som visar barnfilmer.

Härlig off-pist

Gott om natursnö och gallrad skog på den västra sidan av fjället innebär stora möjligheter till riktigt bra offpiståkning. Ofta uppmätts runt 2 meter natursnö i Kvitfjell under februari och mars. Kvitfjell är alltså ett säkert kort för dig som gillar puderåkning. 

Snösäkert

Kvitfjell är en av Norges snösäkraste skidanläggningar. Med mycket mycket natursnö och ett väl utbyggt snökanonsystem sträcker sig skidsäsongen i Kvitfjell från tidiga november till sena april. 

Kvitfjell Varden

Kvitfjells tredje fjällsida har öppnat. Varden är Kvitfjells mest familjevänliga fjällsida med breda backar i blå och grön kulör. Skidåkningen är perfekt för hela familjen och för dig som älskar stora carvingsvängar.

Maskoten Jökul

Kvitfjells maskot Jökul glädjer sig till att träffa alla skidglada barn under hela vintern. Du möter oftast Jökul i dem två familjeområdena vid mellanstationen på östsidan eller dalstationen på västsidan.