Vi guidar dig till våra bästa paketresor under mittvecka i mars

Norefjell
Mittvecka i mars på Norefjell Ski & Spa

På Norefjell Ski & Spa möter du en intim högfjällsatmosfär med allt från välmåendespa och storslagen utsikt till klättervägg och en exklusiv fjällrestaurang - en totalupplevelse endast 40 mil ifrån Göteborg.

Kvitfjell
Mittvecka i mars på Gudbrandsgard Hotell

Här bor du med ski in - ski out i hjärtat av Kvitfjell. Gudbrandsgard är ett hotell med hög standard och fantastisk läge vid mellanstationen, 750 m.ö.h. Ett modernt och lyxigt högfjällshotell i gammelnorsk byggnadsstil med torvtak och utsikt över Gudbrandsdalen.

Kvitfjell
Mittvecka i mars på Yttersvingen

Välplacerat mellan två av tre fjällsidor i Kvitfjell hittar du Yttersvingen, en fjällby med 62 lägenheter av hög standard. Här har du allt du behöver i omedelbar närhet; skiduthyrning, sportbutik, skidskola, restauranger, after-ski och dagligvarubutik. Här bor du ski in - ski out med direkt närhet till barnområdet på Kvitfjell Väst.

Geilo
Mittvecka i mars på Vestlia Resort

Vestlia Resort är ett unikt lodgehotell med genomgående hög standard, hotellet ligger precis intill backen i Geilo och här trivs hela familjen. Hotellet är inrett av den kända interiörarkitekten Helene Hennie och har en avslappnande atmosfär.

Gausta
Mittvecka i mars på Gaustablikk Apartments

Lägenheter med ski in - ski out. Alldeles intill Gaustablikk Fjellresort hittar du Gaustablikk Apartments. Lägenheterna håller bra standard och är belägna med ski in - ski out. Som gäst i lägenheterna har du fri tillgång till pool och bastu på Gaustablikk Fjellresort.

Idre Fjäll
Mittvecka i mars på Pernilla Wiberg Hotell

Ett modernt hotell byggt i nordisk stil, med perfekt läge intill sydbacken. Den smakfulla inredningen står Pernilla själv bakom. Ett fräscht, mysigt och handikappanpassat hotell, här har man det bra! Hotellet har 42 rum och 2 sviter, alla rum har dubbelsäng, TV och dusch/WC.

Kvitfjell
Mittvecka i mars på Varden Fjellandsby

Stugorna på Varden Fjellandsby har 10 bäddar fördelade på 4 sovrum och passar mycket bra för två familjer på skidsemester. Här bor du mitt i backen med ski in - ski out. Varden är Kvitfjells mest familjevänliga fjällsida med breda gröna och blåa nedfarter. Det perfekta området för hela familjen och för dig som älskar stora carvingsvängar. Transportgondolen knyter Varden till Västsidan och en sittlift med 6 säten går till toppen av den nya fjällsidan.

Beitostölen
Mittvecka i mars på Bergo Lägenheter

Bergo Lägenheter ligger granne med Bergo Hotell mitt i Beitostölens centrum. Beitostölens barnlekland ligger precis bakom anläggningen. Lägenheterna passar utmärkt för familjer och är inredda i typisk norsk hyttestil.

Hafjell
Mittvecka i mars på FAVN

I hjärtat av Hafjell – vid gondolens toppstation Mosetertoppen – hittar du den nya fjällbyn FAVN Hafjell. Här har du allt du behöver i omedelbar närhet: skiduthyrning, affär, restauranger, kaféer och aktiviteter för stora och små. Här bor du ski in - ski out på Mosetertoppen i Hafjell med ett stort barnområde som närmaste granne.

Geilo
Mittvecka i mars på Bardöla Fjelltun

Geilos klassiska högfjällshotell är nu ombyggt till ett lägenhetshotell med restauranger, bar, pool, träningsrum och möteslokaler. Som gäst har du fri tillgång till relaxavdelningen med pool och bastu. Skidbussen som är gratis stannar precis utanför hotellet.

Geilo
Mittvecka i mars på Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda är ett kompromisslöst boende av hög standard endast några meter ifrån närmsta backe. I den gemensamma receptionsanläggningen finns pool samt torr/ång-bastu. Bilen parkerar du i ett underjordsgarage, anläggningen är helt bilfri. Skiduthyrning och annan service finner du i direkt närhet. Till Geilo By tar det cirka 10 minuter med bil.

Gausta
Mittvecka i mars på Gaustablikk Fjellresort

Nyrenoverat hotell med ski in - ski out till både längd- och utförsåkning. Gaustablikk Fjellresort är ett familjevänligt hotell med 90 rum, flera restauranger, barer och wellnessavdelning med pool och flytande bastu m.m. Hotellet är beläget i hjärtat av Gausta, endast 2,5 timme från Oslo, med fantastisk utsikt över Gaustatoppen, nära slalombackar på Gausta Skicenter och längdskidspår.

Geilo
Mittvecka i mars på Bardöla Hytter

Mysiga timmerstugor belägna alldeles intill Bardöla Fjelltun. Stugorna lämpar sig utmärkt för två familjer på skidsemester. Här bor ni bekvämt och rymligt i solida stugor av bra standard.

Norefjell
Mittvecka i mars på Norefjellstua

Välkommen till Norefjells mest spektakulära och kanske en av Norges bästa lägenheter med ski in/ski ut, mindre än två timmar från Oslo.

Upplev nya och moderna lägenheter av hög standard, skräddarsydda för en fantastisk skidupplevelse. Lägenheterna är belägna precis vid sidan av skidbacken och gör det enkelt att njuta av dagen ute på skidorna. Parkera vid lägenheten, ställ ifrån dig skidorna i skidförvaringsskåpet och kliv in i en fullt utrustad lägenhet med allt man behöver. Bo som om du vore hemma och njut av tiden i fjällen.