Skidresor med boende i Skeikampen

Lägenheter/Stugor Hotell/Övriga
Skitorget Apartments (4-8 bäddar)* Thon Hotel Skeikampen*
Skei Senter (4-8 bäddar) Välkomstcentret*
Skeikampen Fjellandsby (6 bäddar)  
Gausdal Apartment (8-10 bäddar)*  
Elgen Lägenheter (8 bäddar)  
Skeibo Lägenheter (4-12 bäddar)*  

*Ski in - Ski out

Skeikampen

Några mil norr om Lillehammer ligger Skeikampen, en pärla för dig som uppskattar ren fjälluft och närhet till naturen. I Skeikampen finns 10 liftar samt 21 nedfarter. Detta ger en liftkapacitet på 10 000 personer i timmen och så mycket som 21 km. nedfarter. Här finns backar för alla såväl alpinister, telemarkare och snowboardåkare.  

Här hittar du en 8-stols expresslift med vindskydd som tar dig till toppen på endast 4 minuter. En 4-stolslift som startar ovanför Thon Hotel Skeikampen, som nu kommer närmare liften. Skeikampen har en kraftig snökanonanläggning som säkerställer den goda snötillgången.

Tycker du om att gå på tur är Skeikampen något för dig. Här finns 200 km märkta och preparerade spår med stor variation så att alla kan bli nöjda. Spåren börjar vid skidcentret. I Skeikampen finns även 1.8 kilometer elbelysta spår.

Barnen trivs i Skeikampen, området är lagom stort så att barnen lätt lär sig systemet, vägen hem är aldrig lång. Hit kommer många barnfamiljer, så nya vänner hittar de lätt! Barnen har ett eget barnland och skidskola. För Snowboardåkare finns en populär snowboardpark.

Skeikampen är en av nordens snösäkraste skidanläggningar. För att kunna garantera den goda snötillgången installerade man -06  50 st. snökanoner. Nu har man utökat med ytterligare 20 st.

Kvällsskidåkning flera dagar i veckan mellan kl. 17.30-20.00.

Skipassen i Skeikampen gäller även i hela Lillehammer Ski Resorts så du kan även passa på att åka i Hafjell och Kvitfjell.

Karta