Skidresor med boende i Hemsedal

Vi erbjuder ett stort urval av boende i Hemsedal. Välj mellan hotell, stugor och lägenheter
Lägenheter/Stugor Hotell i Hemsedal
Mölla (2-4 bäddar) Skogstad Hotell
Bakken Apartment (2-8 bäddar)*  
Skarsnuten Fjellandsby (4-14 bäddar)**  
Stavtaket (4-8 bäddar)*  
Hemsedal Alpin Apartment (2-8 bäddar)  
Staven Apartment (6-9 bäddar)*  
Skistar Lodge Suites (6-8 bäddar)*  
Valle Suites (6 bäddar)*  
Rögjin Apartment (6-10 bäddar)  
Hemsedal Alpin Lodge (6-13 bäddar)*  
Veslestölen (12-14 bäddar)*  
Rådyrlia Hyttegrend (10-20 bäddar)  
Tinden (10-21 bäddar)  
Liatunet (10-12 bäddar)*  
Storelia (36 bäddar)*  

Se alla boendealternativ i Hemsedal sorterade utifrån boendekriterier >

* Ski in - Ski out. **Ski in - Ski out beror på lägenhetstyp.

Hemsedal

Det som utmärker Hemsedal är natur som skiljer sig från många andra skidorter i Skandinavien. Många fjäll och en höjdskillnad på 810 meter ger en stor variation. Här står valet mellan 49 backar och 22 liftar, den längsta nedfarten är hela 6 km lång! Trots det stora internationella intresset av Hemsedal med gäster från många länder är backarna inte överfyllda. Svart off pist eller nybörjarbacke - Hemsedal har allt!   En skidort som passar alla. För de erfarna skidåkarna kan vi lova att Hemsedals rykte som offpist-ställe inte är överdrivet. Här finns en hel del ställen att utforska.

Även snowboardåkare och telemarkare har ett eldorado i Hemsedal. Många tycker att snowboardparken med half- pipes, fun box, big jump och quarter-pipes tillhör de bästa i Europa. 

I Hemsedalfjällen finner man även en utmärkt turterräng, som vänder sig till alla typer av längdåkare.   Barnfamiljerna får en lyckad semester. Trollia barnepark vid skidcentret tar emot de minsta för inomhusaktiviteter. Enkla nybörjarbackar, gratis skipass till barn under 7 år, gratis lån av hjälm, barnskidområde och en mycket bra skidskola för barn från 4 år och uppåt.

När man känner att man fått sitt av skidåkningen för dagen, är det dags att inta lugnet (eller stormen) på ett av alla after-skiställen. Hemsedal har ett stort urval av pubar, restauranger, diskotek och nattklubbar så det är bara att välja.

Skidväg till Hemsedal Centrum 
En helt ny skidväg från Hemsedal Skidcenter till Hemsedal Centrum stod klar till säsongen 2014/15. Skidvägen som startar vid Fjellheisen och är på hela 4 kilometer har svårighetsgrad blå. Skidvägen följer den naturliga terrängen så mycket som möjligt, skidvägen går bland annat igenom området Djeveldalen.

Vi har massvis av skidresor till Hemsedal, besök vår erbjudandesida för att hitta massvis av populära resor till Hemsedal och andra skidorter.

Karta