Boendealternativ i Geilo

Lägenheter / Stugor Hotell
Havsdalsgrenda (5-10 bäddar)* Vestlia Resort*
Ustedalen Resort (4-6 bäddar)* Bardöla Högfjällshotell

 * Ski in - Ski out

Geilo

Mitt emellan Oslo och Bergen, nedanför nationalparkerna Hardangervidda och Hallingskarvets höga fjäll, ligger Geilo - en traditionsrik fjällby med oanade skidmöjligheter.

Geilo är den perfekta platsen för dig som vill kombinera både utförs- och längdskidåkning. Här kan familjens utförsåkare ges sig ut i någon av 40 backar på vardera sidor av dalen. Den goda variationen av backar erbjuder skidupplevelser för alla - från barn och nybörjare, till erfarna och riktigt seriösa åkare.

Samtidigt kan längdentusiasterna ta sig an det nätverk av 555 kilometer välpreparerade spår som löper genom Geilos skogs- och fjällterräng. Dessa spår gör ingen besviken. Fyra välutrustade terrängparker garanterar också åtskilliga timmars underhållning, såväl för åkare som för åskådare.

FAMILJEN I CENTRUM
Geilo är en traditionell fjällby med en mysig stadskärna. Här finns ett utbud av kaféer, restauranger och shopping som kan hålla dig sysselsatt när liftarna stängt. Smidigt nog kan du ta skidorna ända ner till centrum, eller direkt hem till hotellet eller stugan.

Tack vare det rika utbudet på aktiviteter väljer många att ta med sig hela familjen - Geilo erbjuder mycket mer än skidåkning. Det finns möjlighet för långa vandringsturer, du kan åka hundspann och testa den långa och minst sagt uppiggande rodelbanan. Och efter en dag av aktiviteter kan du slappna av i ett av flera högklassiga spa och wellness-center. Lev det goda vinterlivet på din semester i Geilo.

Karta