Skidresor med boende i Beitostölen

Lägenheter/Stugor Hotell
Bitihorn Lägenheter (1-4 bäddar)* Radisson Blu Resort*
Bergo Lägenheter (4-5 bäddar)* Bergo Hotell*
Beitostölen Lägenheter (4-8 bäddar)  
Stölstunet Lägenheter (4-11 bäddar)  

* Ski in - Ski out

Beitostölen

En charmig liten fjällby 900 m.ö.h. vid sydporten till Jotunheimen nationalpark. Här satsar man allt för att hela familjen ska få en toppenvecka i fjällen. Gästfrihet och trivsel är Beitostölens filosofi och det är därför som de har många återkommande gäster år efter år. Att Beitostölen samtidigt är mycket snösäkert gör att man sällan blir besviken.

För de som önskar att gå på tur finns här ett fantastiskt område av preparerade och märkta längdspår. Man kan välja att gå uppe på fjället eller att hålla sig i dem mer avskärmade turspåren i skogen. Beitostölen har ett ca 6 km långt elbelyst turspår som är öppet varje kväll.

Två anläggningar med ett gemensamt liftkort. Här har du tillgång till 9 liftar och 22 nedfarter. Den längsta liften går enda upp till 1.105 meters höjd. Här har man en fantastisk utsikt över det högsta fjällområdet i Norge, Jotunheimen. Vill man ha lite större utmaningar tar man sig till Alpincentret ca 5 km från Beitostölen. Två av nedfarterna är elbelysta och där är det kvällsskidåkning 2 dagar i veckan.

Här finns barnskidskola, barnbackar och massor av härlig snö.

I barnvänliga Beitostölen trivs hela familjen. Anläggningen är byggd så att du tryggt kan låta barnen åka lite själva.

Beitostölen är en av nordens snösäkraste skidanläggningar. Ofta uppmäts över 2 meter natursnö.

Karta