Mat & nöje

Brasseriet
Anläggningens hjärta när det gäller mat, dryck och underhållning. Hit kommer du för frukost, lunch och middag. Det är också här som nöjeslivet pulserar från after ski till nattklubb. I anslutning till Brasseriet ligger även matsalen Vinteridet. En trappa upp i Brasseriet, i vår Bistro, serveras lättare luncher som sallader, pajer, soppa och läckra mackor. En god kaka och en kopp cappuccino sitter också fint i kaffebaren.

Tipi Bar
Avnjut goda drinkar före maten, och sjunk ned i de sköna fåtöljerna för en mysig pubkväll efter maten. I den gemytliga puben en trappa ner i Brasseriet är stämningen alltid god. Trubadurunderhållning måndag-lördag kl. 17.00-01.00. Café Branten På Branta Torget ligger kombinerad värmestuga och café. Här finns det korv, kaffe och godsaker. Utmärkt om du vill vila dig från Stötens tuffa skidåkning en stund. Dagligen kl. 09.00-15.30/16.30.

Lyan Bar & Kök
På Branta Torget ligger denna mysiga kvarterskrog. Här serveras klassiska rätter, stora hamburgare, ribs och pizza m.m. Baren är öppen varje kväll om ni vill ha en lugn miljö att småprata i. Lyan Bar & Kök har även pizza för avhämtning. Dagligen kl. 17.00-23.00 ( Kök till 22.00 )

Jaktstugan
Här finns hamburgare och annan fastfood till lunch. Dagligen 10.00-15.30/16.30.

Backstage
Backstage ligger i anslutning till Brasseriet. Backstage är en nattklubbsbar med eget dansgolv där musiken håller sig till schlager. Här är det perfekt att bygga upp stämningen för en trevlig kväll i Stöten. Backstage håller öppet fredagar och lördagar från kl 22.30-02.00. Entré sker genom Brasseriet.

Vildmarkskåtan
En varm och mysig vildmarksmiljö så som det ursprungligen var på fjället. Vildmarkskåtan (rymmer 100 gäster) är det senaste tillskottet bland restaurangerna och är belägen en bit upp på fjället. Här serveras bl.a. den berömda renkebaben. Dagligen kl. 10.00-15.30/16.30. Ladan Fastfoodställe i fäbodstil – går det an? Ja alldeles utmärkt. Vid World Cup-backen alldeles invid Skidtorget ligger Ladan. Dagtid serveras lunch med bl.a pastarätter och soppor. Kvällstid dukar Ladan upp en fräsch buffé och låter dig själv tillaga maten vid bordet i fonduegryta eller på täljsten.

Vattufjäll
Vad kan vara mer livsbejakande efter en dag i backen än att krypa ner i ett härligt bad och få musklerna knådade av en skicklig massör? Och efter njuta av thaimat, pastawok eller pizza i sann loungemiljö. Månd-lörd kl. 10.00-23.00, sönd kl. 10.00-19.00.