Information

Sveriges äldsta skidresebyrå med över 14 000 skidresenärer varje vintersäsong.

Sedan 1963 har Nord-Resor arrangerat skidresor, den från början lilla researrangören är idag en av Sveriges största men fortfarande lika personlig. Idag när allt snurrar på i snabbare takt är det viktigt att få planera sin semester i lugn och ro med kunnig personal. Du som kund ska alltid känna att vi har tid när du ringer eller besöker oss.

Norge, Sverige, slalom, snowboard, telemark, turåkning, lätta backar, branta backar?
Alla är vi olika och kraven på en bra skidresa varierar. Fördelen för dig som kund att boka med Nord-Resor är att vi har personlig erfarenhet av dem platser vi säljer vilket gör det lättare för oss att lotsa våra kunder rätt. Att vi är en av dem största arrangörerna gör också att vi kan pressa priserna för din skull.

Det finns många härliga platser att välja på, vi har något för alla. Svårt att välja? Ring oss, så kan vi tillsammans komma fram till din bästa semester, allt för att göra dig som kund nöjd. För personlig service och vägledning när det gäller skidresor är du alltid välkommen att ringa oss på 031-270050. 

Garantier
Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ha resegaranti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer. Nord-Resor har ställt en statlig garanti till Kammarkollegiet. En trygghet för dig som reser med oss. 
För mer information klicka här.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Nord-Resor är AAA-ratade från Bisnode, en rating som endast 2,2% av Sveriges företag har. Trippel-A ratingen från Bisnode har funnits sedan 1989 och är Sveriges mest välkända kreditratingsystem. Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.