Valle Suites

Lägg till min lista över favoriter 

Välkommen till SkiStar Lodge Hemsedal Suites och det allra bästa Hemsedal kan erbjuda barnfamiljer! Valle Suites är familjelägenheter som är inredda för att ge barnen en unik semesterupplevelse . Hela lägenheten är tematiserad med färger och material som känns igen från Valles Värld.

Lägenheterna har bra planlösning och utsikt över skidbackarna och barnområdet . I SkiStar Lodge Hemsedal Suites finns också en stor klättervägg, skidförvaring och restaurang med bar. Byggnaden är ihopbyggd med Hemsedal Alpin Lodge via en gångbro, vilket gör att du enkelt har tillgång till flera faciliteter såsom sportshop , skiduthyrning och livsmedelsbutik.

Ski in - ski out

Boendeformer

Lägenhet 6 bäddar. 56 kvm.

Lägenhet belägen på plan 1, Valle Suites, 6 bäddar, 56 m², allrum med köksavdelning, 2 sovrum, 1 badrum, byggnadsår 2017.
 
Kök
I köket finns bland annat: spis, kylskåp, frys, diskmaskin, mikro.
 
Sovrum
Sovrum 1: 1 dubbelsäng. Sovrum 2: 2 våningssängar.
 
Badrum
Bad 1: dusch, WC.
 
Övrigt
Valle Suites är unika lägenheter designade av Valle själv och utrustade med allt du behöver för en lyckad familjesemester. I lägenheterna finns bland annat, barnsäng, barnstol, fotpall och potta i badrummet. Valle har även ordnat med en liten överraskning till alla barn. TV. Skidskåp med skotork finns i huset. Torkmöjlighet: garderob med element. Altan, hiss finns i huset. Linneset med uppbäddade sängar och avresestädning ingår. 
 

Pris emot förfrågan.