Thon Hotel Skeikampen

Lägg till min lista över favoriter 

Hotellet har hög standard med plats för 230 gäster i olika rumskategorier.Thon Hotel Skeikampen är vida känt för sin goda mat. Hotellet har en trevlig atmosfär och vacker miljö, här mår man bra. Efter middagen kan man slappna av i salongerna eller dansa till levande musik i festsalen.

Hotellet har en SPA-avdelning (16-årsgräns) med isdusch, lagun och ångbad.  

För den som vill ha lite extra kan man med familjerumstillägg bo i dem fina lägenheterna som ligger alldeles utanför hotellet. Det finns 2 olika storlekar på boendet, 4-bädds och 6-bädds. Båda lägenheterna har 2 sovrum varav det ena med en dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Den större har även ett loft med 2 bäddar. I alla lägenheter finns det bastu, öppen spis, kabel-TV och ett litet kök med 2 kokplattor, mikro, liten kyl och ett frysfack.

Thon Hotel Skeikampen är helt rökfritt. Till lift 300 meter (varav 100 meter nedförsbacke) och direkt skidväg tillbaka till hotellet

Boendeformer

Dubbelrum d/wc

Dubbelrum med dusch/wc. Trådlöst internet. Rökfritt. Finns även med max 1 extrabädd.

Kontakta oss för priser. 

Familjesuite

Familjesuite med dusch/wc. Trådlöst internet. Rökfritt Detta är ett exempel på hur rummet kan se ut.

Kontakta oss för priser. 

Lägenhet 4-bädds

Lägenhet med dusch/wc. Ligger alldeles utanför hotellet. Trådlöst internet. Rökfritt. Bastu. Kylskåp. Öppen spis. 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med två enkelsängar. 

Kontakta oss för priser.

Lägenhet 6-bädds

Lägenhet med dusch/wc. Ligger alldeles utanför hotellet. Trådlöst internet. Rökfritt. Bastu.  Kylskåp. Öppen spis. 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med två enkelsängar. 1 loft med två enkelbäddar.

Kontakta oss för priser.