Radisson Blu Resort

Lägg till min lista över favoriter 

2008 öppnade Radisson Blu Resort vid Trysil Turistcenter. Hotellet är ett av skandinaviens bästa fjällhotell och vann 2014 pris på World Travel Awards som Norges bästa fjällhotell.

Med ski in och ski out - läge i Norges största skidort har hotellet också en unik placering.

Det centrala läget på Trysil Turistsenter gör att du kan spänna på sig skidorna utanför hotelldörren och åka rätt ut i Norges största alpinanläggning.

Hotellet erbjuder även ett brett utbud av barer och restauranger och wellnessavdelning, upplevelsebad med klättervägg och Norges första inomhussurfvåg, bowlinghall, lekrum för barnen och mycket fina faciliteter som saknar motstycke i den norska fjällvärlden.

På hotellet finns fem restauranger och barer. After-ski och skidshop inryms också i hotellets faciliteter.

Två inomhusbassänger och två barnpooler. Den stora huvudbassängen har "motström" och ett djup på 1,3 meter. I upplevelsebadet finns Flow Rider, en konstgjord surfvåg och en klättervägg helt i glas som är placerad över den djupa bassängen (2 meter djup).

Alla våra resenärer har fri tillgång till badavdelningen. Flow Rider mot kostnad. Badavdelningen är öppen emellan 08.00-20.00.

Alla rum innehåller
- Anne Sémonin badprodukter
- Platt-Tv - Gratis, trådlöst internet
- Hårtork - Värdeförvaringsskåp
- Kingsize-säng
- Bäddsoffa
- Skrivbord

Visa boende på karta 

Till nedfart 50 meter

Boendeformer

Deluxe Apartment 48 kvm

Max 5 personer. Dusch/wc. Ett sovrum med Kingsize-säng (en del rum med delbar säng). Allrum med bäddsoffa 140 cm bred och en "skåpsäng" (120 cm bred)  Alla rum innehåller: Anne Sémonin badprodukter. Platt-TV. Gratis trådlöst internet. Hårtork. Värdeförvaringsskåp. Skrivbord.

Prislista

Deluxerum (28 kvm)

Förstklassigt hotellrum med alla bekvämligheter. På rummet finns fritt trådlöst internet och minibar. Möjlighet att vara fyra personer varav två i extrabädd. (bäddsoffa)

Prislista