Radisson BLU Resort

Lägg till min lista över favoriter 

Här bor du bra i rymliga och välutrustade rum med trevlig atmosfär. Hotellet som ingår i Radisson Blu Resort är ett mycket familjevänligt hotell. Här finner man hög kvalitet och en stor spännvidd vad det gäller upplevelser för hela familjen. Badland med träningscenter, SPA-behandlingar samt lekrum för barnen är bara några av de faciliteter som finns att tillgå på hotellet.

Här serveras god mat i en trivsam miljö. Hotellet lägger stor vikt på att måltiderna ska vara en av höjdpunkterna under vistelsen. Du börjar dagen med  en stor frukostbuffé, på kvällen avnjuter du en välkomponerad 3-rätters middag eller ett stort läckert smörgåsbord med olika varmrätter. För barnen finns det egen barnmeny.

Lobbybaren vid receptionen är öppen alla dagar. I undervåningen ligger dansbaren där det spelas levande musik flera dagar i veckan.

Till lift 100 meter

Boendeformer

Dubbelrum bad/wc

Rum med dubbelsäng. TV, minibar, telefon. Fritt trådlöst internet.

Prislista

Dubbelrum med extrabäddar bad/wc

Större rum med dubbelsäng och plats för 2 extra personer i bäddsoffa. TV, minibar och telefon. Fritt trådlöst internet.

Prislista

Minisuite bad/wc/bastu

Suite med dubbelsäng och plats för 2 extra personer i bäddsoffa. TV, minibar, telefon. Minisuiten har 1 stort badrum med bastu och 1 mindre bad/toalett. Sängarna har Jensen Ambassadör madrasser. Fritt trådlöst internet.

Prislista

Suite bad/wc

2-delad suite med plats för 5 personer. TV, minibar, telefon. Suiten har utfällbar skåpsäng och matbord med plats till 6 personer. Alla suiterna har Jensen Ambassadör madrasser. Fritt trådlöst internet.

Prislista