Norefjell Ski & Spa

Lägg till min lista över favoriter 

Spänn på dig skidorna direkt utanför dörren och åk ut i skidsystemet. Njut av den lugna atmosfären, där man efter en härlig dag på skidor kan skapa sin egen mat eller beställa en god pizza från restaurangen.

Som gäst i lägenheterna, har du tillgång till en rad aktiviteter såsom restaurang, bar, pool, bastu, gym, bastu, afterski mm.

Norefjell Ski & Spa är visionen om en perfekt fjällspa-resort. Ett helhetskoncept där de minsta detaljerna är ombesörjda. Kombinationen av ski in - ski out, exklusiv fjällspa-resort och alla tänkbara faciliteter är unik i Norge.

På Norefjell Ski & Spa möter du en intim högfjällsatmosfär med allt från välmåendespa och storslagen utsikt till klättervägg och en exklusiv fjällrestaurang - en totalupplevelse endast 40 mil ifrån Göteborg. 

När ni bor i dessa lägenheter har ni fri tillgång till badavdelningen och träningslokalerna "Böeseter bad & träning"

Öppettider 07:00-21:00

- Bassäng
- Bubbelpool
- Bastu & Infraröd bastu
- Tropiska duschar
- Gym
- Klättervägg (Mot kostnad. Kontakta oss för vidare information).
- Eget rum för barnaktiviteter

Det finns även ett välmåendespa på anläggningen

Priset för entre på välmåendespa är 250:- NOK per entré (måndag-torsdag)
Fre-sön öppet endast i samband med behandlingar. 

Åldersgräns på välmåendespa: 18 år

På välmåendespa finns spabehandlingar, varma och kalla bassänger, utomhusjacuzzi som man kan avnjuta med ett glas champagne i handen från spabaren.

Öppettider för välmåendespa är 09.00-22.00, öppettider för spabehandlingarna är 12.00-20.00.

Välmåendespa erbjuder bland annat

- Fotbad
- Bubbelbad
- Varma och kalla bassänger
- Isdusch
- Bastu
- Soft Stream
- Tropiska duschar
- SPA bar
- Utomhusjacuzzi i frisk fjälluft
- Spabehandlingar


Ski in - ski out

Boendeformer

Lägenhet 35 kvm 4 personer

Två sovrum varav ett med dubbelsäng samt ett med våningsäng. Fullt utrustat kök med diskmaskin. Ej micro. Platt-tv. 1 dusch/WC.

Prislista (skipasspaket)
Prislista (all inclusive)

Lägenhet 70 kvm 6+2 personer

Ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med familjesäng. Öppen spis (gas) Fullt utrustat kök med diskmaskin. Ej micro. Torktumlare. Platt-tv. 1 dusch samt 2 WC.

Prislista (skipasspaket)
Prislista (all inclusive)

Suitelägenhet 50 kvm 4 personer

Suiter med fullt utrustat kök i hotelldelen av anläggningen. Ej micro. Suiterna har två sovrum varav det ena med våningsäng och det andra med dubbelsäng. I sovrummet med dubbelsäng finns även ett exklusivt badkar (se bilder). I suiten finns gasspis, 1 dusch/wc samt vardagsrum med soffa och tv. Torkskåp samt tvättmaskin finns i samtliga suitelägenheter.

Prislista (skipasspaket)
Prislista (all inclusive)

Suitelägenhet 70 kvm 6 personer

Suiter med full utrustat kök i hotelldelen av anläggningen. Ej micro. Suiterna har tre sovrum. Sovrum 1; dubbelsäng, sovrum 2; våningsäng, sovrum 3; dubbelsäng (delbar) (dubbelrum med "connecting door"). 

I ett av sovrummen med dubbelsäng finns även ett exklusivt badkar (se bilder). I suiten finns öppen spis (gas), 2 dusch/wc samt vardagsrum med soffa och tv. Torkskåp samt tvättmaskin finns i samtliga suitelägenheter.

Prislista (skipasspaket)
Prislista (all inclusive)